Учебна тетрадка по философия за 10. клас. Учебна програма 2023/2024

5,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Яна Рашева-Мерджанова, Сергей Герджиков

Издателство: Екстрем

Година на издаване: 2019 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 75

Тегло: 125 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В учебната тетрадка предлагаме допълнителни задачи и игри, текстове и казуси, презентации и проекти. Тук ще попълвате отговори, коментари, таблици и ще решавате тестове. За тестовете в клас използвайте предоставените от учителя ви работни листове. Тестът за входно ниво можете да попълните в тази учебна тетрадка.

Използвайте текстовете от тетрадката – те са допълнителни и по-големи от онези в учебника. Подходящи са за писане на есета и подготовка на презентации или проучвателни проекти. Записвайте вашите впечатления, мисли и решения, използвайте всичко, което ще обогати самостоятелната ви работа и часовете по философия в училище.

Тук са дадени и разработени текстове за анализ, теми и техники за дискусия, дилеми и казуси за решаване, теми за есета, задачи-игри, ролеви игри, презентации, проекти. Тук са тестовете за контрол и проверка на усвоените знания и умения. В допълнение сме включили текстове и факти от древни цивилизации и от Далечния изток. Съвсем ново занимание са мисловните експерименти.

В тази учебна тетрадка се решават логически задачи, предлагат се модели на дискусия и дебат, техники на самостоятелна работа, задачи за двама, за работа в група, за кръгла маса и горещи столове. Ще попълвате отговори и коментари, ще записвате тези и аргументи, ще участвате в ролеви игри, ще разигравате етюди.

Авторите

Учебната система по Философия за 10. клас на издателство „Екстрем“ включва:

  • Учебник 
  • Учебна тетрадка
  • Книга за учителя 

Изданието е актуално за новата учебна програма 2023/2024 г.

Продуктите, включени в учебния комплект, се продават отделно.

Екстрем
9789548418980

Информационен лист

Височина
27 см.
Ширина
20 см.
Дебелина
0,5 см.
Тегло
125 гр.