Да пътуваш с Роберто / Travelling with Roberto

39,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Людмила Капитанова

Година на издаване: 2022 г.

Брой страници: 144

Корици: твърди

Тегло: 400 гр.

Размери: 24 x 16 x 2 cм.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Търсенето на светлина и цвят и най-вече улавянето на момента са характерни за фотографиите на Людмила.

Ентусиазъмът за пътувания и нейната голяма страст към фотографията са елементи, които се отразяват в нейните творби и се разпростират с лекота от портрети до изображения от пътувания, от архитектура до пейзажи. Постоянното търсене на собствените лимити и любовта към света, с неговите разнообразни страни, намират в нейните фотографии начин да се покажат на повърхността и да бъдат разказани с лекота и удивителна непосредственост.

Людмила възпроизвежда изображения, които разказват истории чрез присъствието на човешки същества в естествената им среда.

- Роберто Паци

„Аз съм Людмила Капитанова и като един истински представител на зодия Стрелец обичам да поемам рискове и да прекрачвам границите на възможностите си, за да откривам на какво съм способна. Независимо с какво се захващам, го правя с устрем и докрай.

Това мое качество ми помага във всяко едно начинание, включително и в търсенето на перфектните кадри. Първоначално фотографията ми беше хоби, което впоследствие превърнах в начин на живот и моя страст. Обичам да пътувам и да запечатвам с камерата всяко свое преживяване и възникнали емоции.“

- Людмила Капитанова, фотограф

9786197456837