Науката в кулинарията

48,83 лв.
С вкл. данък

Автор: д-р Стюарт Фаримонд

Година на издаване: 2022 г.

Брой страници: 258

Корици: меки

Тегло: 1107 гр.

Размери: 22x26 см.

Categories:

Описание

Отговорите на въпроси, които разкриват тайните в готвенето.

Опознай науката и готви като шеф готвач!

Разбери защо не е нужно да се маринова месото цяло денонощие, как може да подсилите вкуса и аромата на сушените подправки, защо препичането на ядки е най-добре да се прави в микровълнова фурна, как може да сготвите перфектно поширано яйце с помощта на сол и още много други кулинарни тайни.

Издигни уменията си на следващо ниво и подобри готвенето си.

Написана от лекар, понастоящем учен в областта на храните д-р Стюарт Фаримонд, който пренесе науката в кулинарията по телевизията и радиото.

Информация за продукта

9786199214626

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Нов акаунт-регистрация