Вход за съществуващ акаунт Влезте в акаунта си
Нулиране на парола
Нов акаунт-регистрация
Науката в кулинарията
48,83 лв.
С вкл. данък
Автор: д-р Стюарт Фаримонд
Година на издаване: 2022 г.
Брой страници: 258
Корици: меки
Тегло: 1107 гр.
Размери: 22x26 см.
Categories:
Описание
Отговорите на въпроси, които разкриват тайните в готвенето.
Опознай науката и готви като шеф готвач!
Разбери защо не е нужно да се маринова месото цяло денонощие, как може да подсилите вкуса и аромата на сушените подправки, защо препичането на ядки е най-добре да се прави в микровълнова фурна, как може да сготвите перфектно поширано яйце с помощта на сол и още много други кулинарни тайни.
Издигни уменията си на следващо ниво и подобри готвенето си.
Написана от лекар, понастоящем учен в областта на храните д-р Стюарт Фаримонд, който пренесе науката в кулинарията по телевизията и радиото.