Културната карта

25,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Ерин Майер

Издателство: Grant Cardone

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 288

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Независимо дали работите от вкъщи или пък в чужбина, успехът в бизнеса във все по-глобализираната и виртуална среда изисква умения да можете да се придвижвате сред културните различия. Ерин Майер, прочут експерт в тази област, ще е вашият гид през този фин, понякога коварен терен, където от хора от коренно различни среди се очаква да работят в хармония.

Макар английският да е глобален език, е лесно да попаднете в културните капани, които излагат на опасност кариери и провалят сделки. В „Културната карта“, Ерин Майер разкрива доказан модел, с който да дешифрирате как културните различия влияят върху международния бизнес. Нейната аналитична рамка е допълнена с практически, приложими съвети за това как да успеете в глобалната среда.

Ерин Майер е професор в INSEAD – едно от водещите международни бизнес училища в света. Тя е директор на програмата за мениджъри към INSEAD „Управление на глобални виртуални екипи и мениджърски умения в международния бизнес“. Нейни статии ще намерите в Harvard Business Review, Singapore Business Times и Forbes.com. През 2013 г. Ерин е избрана в списъка на Thinkers50 Radar от света на най-влиятелните бизнес мислители.

Grant Cardone
9786199239209

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13см.
Тегло
200 гр.