• Нов
  • Нов

Човешкият фактор в организацията, ръководството и управлението на труда

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Димитър Киров

Издателство: Водолей

Година на издаване: 2017 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 316 

Тегло: 387 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Димитър Киров е роден през 1972 г. в гр. София.Завършва инженерна химия и право. Известно време работи като юрисконсулт в различни ведомства. Към момента е началник на отдел в Държав¬на агенция за бежанците при Министерски съвет.

Публикува редица научни статии в авторитет¬ни български списания, тясно свързани с неговите познания и изследователска работа в областта на агрохимията и растителната защита. Има публикации в академични списания на научни доклади по право, изнесени на международни конференции. На проблемите на субективното право на животните е посветена книгата му „Животните и човекът - психологичес¬ки, социологически, етични и правни аспекти", издадена през 2010 г.

Настоящият труд „Човешкият фактор в организацията, ръководството и управлението на труда. Изводи от практиката" представя и осмисля науч¬ните постижения и познания в една от най-значимите области на икономи¬ката - мениджмънта, през призмата на личния опит и наблюдения на ав¬тора. В специални раздели на книгата е отделено място и за онези значими медико-биологични фактори - физиологията, психологията и хигиената на труда, имащи за обект процесите в организма, протичащи в хода на трудо¬вата дейност (физическа и умствена).

В книгата се разглеждат и поставят за решаване в практическа насока редица както общотеоретични, така и частнонаучни въпроси, които имат огромно значение за решаването на кардиналния проблем на нашето вре¬ме - хармонизиране на отношенията на обществото с природата, както и адаптиране на човешкото индивидуално физическо, психическо, лич¬ностно и професионално развитие към потребностите на развиващата се природна среда.

Водолей
9789549415858

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
387 гр.