• Нов
  • Нов

Саниране на сгради, увредени от влага и соли

15,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Франк Фрьосел

Издателство: Техника

Година на издаване: 2007 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 202

Тегло: 303 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В книгата е обобщен опитът на автора в областта на санирането на сгради, увредени от влага и соли. Обхванати са механизмите на овлажняване, действието на влагата и на вредните соли. Подробно са описани стъпките при предварителното проучване, диагностицирането на състоянието на сградата и разработването на концепция за санирането. Вниманието е насочено към самото саниране - допълнително хоризонтално и вертикално изолиране на сградата, освобождаване на стените от соли. Посочени са също методите и средствата за борба с биологичните вредители - гъби и насекоми.

Описаните средства, методи и техники за саниране и опазване на сградите от въздействието на влага и соли са съвременни, основани на проучванията и практиката в Германия и европейската общност. Богатият илюстрационен материал на различните видове увреждания и начините за отстраняването им прави изложението още по-ясно и достъпно.

В този вид книгата е предназначена за широк кръг от читатели - архитекти, реставратори, строителни инженери и техници, инвеститори, финансови експерти, производители и разпространители на средствата и техниката за саниране. Ще представлява интерес и за всички, които се стремят за запазят дома си и исторически ценните сгради у нас от увреждания с влага и соли.

Техника
9789540303728

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
303 гр.