• Нов
  • Нов

Една светлина гори. Трагичните съдби на музикалните звезди

21,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Марек Томс

Издателство: Паритет

Година на издаване: 2023

Издание: меки корици

Брой страници: 256

Тегло: 345 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В книгата са разказани историите за краткия живот на едни от най-знаменитите изпълнители и музиканти, които вдъхновяват поколения наред с творчеството си. Джон Ленън, Кърт Кобейн, Фреди Меркюри, Майкъл Джексън, Джими Хендрикс, Бон Скот – всички те се радват на обичта на милиони почитатели, но си отиват от този свят твърде рано.

Привидно те имат всичко – слава, богатство, обожанието на феновете, но в личния си живот се борят със своите демони и удавят стреса в алкохол и наркотици. Някои стават жертва на психопати или се самоубиват, други намират смъртта си в трагични инциденти. В книгата са цитирани версии и конспиративни теории около ранната смърт на музикантите. Какво се случва с автобуса на Metallica в мъгливата септемврийска нощ, в която загива Клиф Бъртън? Инсценирал ли е смъртта си Джим Морисън от The Doors? Възможно ли е гибелта на Виктор Цой да е поръчково убийство?

„Една светлина гори...“ отдава почит на звездите, които продължават да светят на музикалния небосклон, макар вече да не са сред нас. Отдайте им почит и вие!

9786191535453

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
345 гр.