• Нов
  • Нов

Призвание герой 5: Сборник книги-игри

16,99 лв.
С вкл. данък

Възраст: 8+

Автор: Колектив

Издателство: Сдружение "Книги-игри"

Година на издаване: 2016 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 480

Тегло: 540 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Приключенията в този сборник ще те потопят в мистичната атмосфера на Древна Корея, ще те преведат през огнената пустиня Гоаба, а накрая ще те оставят да разгадаеш една мистерия дори без… собственото ти тяло!

Ах, романтиката на пустинята! Слънце, безбрежни дюни, вятър в косите, ненаситни камили, пропаднали негодяи, които ще ти съдерат кожата от гърба (буквално), лукави търгаши, които ще ти съдерат две кожи (фигуративно), орда озверели фанатици по петите ти и една принцеса, на която хич не ѝ е чиста работата...

Сборникът съдържа:

"Петият Принц" от Николай Николов

В нощта на абитуриентския си бал Алекс се събужда край хотела и осъзнава, че се носи безплътна над пясъка на плажа. През оставащите часове тя ще трябва да използва новите си свръхестествени способности, за да се ориентира в лабиринт от мрачни тайни и да открие какво се е случило с нея. А с наближаването на утрото времето й да разкрие загадката бързо изтича!

"Хотелът" от Красимира Сторева

Прочутият рицар-хуаранг Ким Ги Су е изпратен да проведе рутинно разследване в затънтената провинция, където приказна красавица привлича женихи от близо и далеч... само за да се окажат мъртви на следващата утрин. Само майсторството с меча и острият ум ще помогнат на хуаранг да разплете загадката, и може би да спаси живота и душата си от легендарно зло...

"Хуаранг и кумихо" от Лейдрин Суйвър

Всяка книга-игра в сборниците "Призвание герой" е самостоятелна - не е нужно да сте чели предните броеве или да чакате продължение!

Сдружение "Книги-игри"
9786197160116

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
3,5 см.
Тегло
540 гр.