Повелители на съня. Наръчник за отчаяни родители

23,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Алексис Дюбиеф

Издателство: Супернова

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 288

Тегло: 382 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тази книга ще ти помогне да се справиш с най-заплетените проблеми на съня, включително:

  • Навигирането като спец през трудните периоди с новородено бебе
  • Приучаване на детето да спи през цялата нощ
  • Отказване от нощния млечен ресторант
  • Овладяване на неуверения танц, наречен здравословна дрямка
  • Преминаване през трудностите при съня на съвсем малки деца и такива в предучилищна възраст

Ако търсиш книга с практически решения за подобряване на съня на твоето дете, която да не те приспива, то тази е за теб!

„Чрез страниците на тази книга Алексис Дюбиеф се превръща в приятелката, която всички сме си мечтали да имаме, за да ни води през мистериозния свят на бебешкия сън. Съветите ? са научно обосновани и подкрепени от нейния опит при работата ? с много семейства, но също така са практични, пълни с емпатия и най-вече ЗАБАВНИ. Тя е създала незаменим наръчник, който е удоволствие да се чете дори – или особено – от недоспали родители.“

АЛИС КАЛАХЪН, автор на The Science Of Mom

===

„Чувствах се като избледняла, призрачна версия на предишното ми Аз, толкова износена, че слънчевите лъчи можеше да прозрат през мен. Едновременно обичах и негодувах срещу Дънкан. Представях си как го оставям на мъжа ми и отивам на хотел. Само за ден, сама. Раи?!”

„Моята [маи?ка/свекърва/съседка/приятелка] ме мисли за ужасен човек, защото слагам бебето си в люлка. Може ли да ми помогнеш да ги убедя в противното? Не. Виж – има само трима души, които трябва да подкрепят избора ти на родител: ти, партньорът ти и педиатърът. Вие тримата ще преценявате доста неща заедно през годините (какъв е този обрив, поведенчески проблеми, темата за секса…). Всички останали могат малко или много да си гледат работата. Любезното, но твърдо „Оценявам загрижеността ти, но сме доволни от решението, което взехме” е напълно достатъчно.”

„Знаех, че да бъда родител щеше да е трудно. Не очаквах обаче, че ще е толкова трудно. Истина е, че отговорите, от които се нуждаех, съществуваха, само че не на мястото и под формата, от която лишеният ми от сън, пихтиест мозък се нуждаеше да обработи. В търсенето ми на отговор на елементарен въпрос като: „Как да накарам детето си да спи повече от 20 минути?”, се бях превърнала в любител-учен по съня.“

„Тази книга е всичко, което не знаех, а исках да знам тогава в първите мигове като родител. Това са изпроб вани във времето и базирани на факти средства, с които да се справиш с всички премеждия, големи или малки, които стоят на пътя между пълноценния сън и твоето семеи?ство.”

„Да помогнеш на детето си да придобие здравословни навици за сън е едно от наи?-хубавите неща за него. Много се шуми относно това как трябва да се държи един родител и е лесно да се почувстваш под натиск. Истината е, че целият този шум се свежда до следното: даи? на рожбата си всичката любов, на която си способен/а, чети ? всеки ден, играи?те си навън и ? помогни със спането. Дори само тези неща да направиш, ти и отрочето ти ще сте върхът.”

Супернова
9786199258903

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
382 гр.