Меденосладка енциклопедия - книга 7: Пустините

Меденосладка енциклопедия - книга 7: Пустините

9,90 лв.
С вкл. данък

Меденосладка енциклопедия - книга 7: Пустините

Година на издаване: 2012
Брой страници: 40
Корици: твърди
Размери: 20х27 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Здравей! Хайде да изследваме пустините!

Ела с нас на пътешествие. Очакват те вълнуващи места, растения и животни! От Голямата гора ще отпътуваме право към сухите горещи пустини, където ще видим камили, щрауси, антилопи и други любопитни създания, за които пясъчните дюни са дом! И ако си мислиш, че в пустинята има само пясък, ще разбереш, че не е непременно така. Пустинни цветя, изваяни в чудни форми скали и спасителни оазиси допринасят за красотата на тези сурови области.

Ще пребродим света, за да се запознаем с тях. Тръгвай с нас!

„Бухале, какво са пустините?“, пита Мечо Пух в меденосладката енциклопедия „Пустините“. Така започва пътешествието на Пух и приятелите му из пъстрите страници на книгата от поредицата за малки изследователи. Изпълнено с вълнуващи места, растения и животни.

Всички пустини ли са в Африка? Какви животни и растения живеят там? От какво се образува пясъкът? Енциклопедията ще даде отговор на тези и на още много въпроси, които вълнуват въображението на любознателните малчугани. Тя е подходяща за деца в предучилищна и ранна училищна възраст. От нея малките читатели ще научат, че в пустините има много повече от пясък. Ярки диви цветя, изваяни в чудни форми скали и спасителни оазиси допринасят за красотата на тези сурови области. Впечатляващи фотографии изпъстрят всяка страница от книгата и разкриват огромното многообразие от растителни и животински видове в пустинните райони.

9789542708384
Нов