Меденосладка енциклопедия - книга 8: Водата

Меденосладка енциклопедия - книга 8: Водата

9,90 лв.
С вкл. данък

Меденосладка енциклопедия - книга 8: Водата

Година на издаване: 2012
Брой страници: 40
Корици: твърди
Размери: 20х27 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Здравей! Хайде да опознаем водата!

Ела с нас, за да изследваме заедно водата. Ще открием защо тя бяга неудържимо, а после пада и потича спокойно или изхвърча стремително нагоре към небето. Ще научим също, че тя може да пада на земята като дъжд или сняг, но може и да образува огромни водни басейни като езерата, моретата и океаните, както и да замръзва под формата на гигантски ледници.

Ще пребродим света, за да се запознаем с водата и с някои интересни животни и растения, които я обитават. Тръгвай с нас!

Всяко живо същество се нуждае от вода. Хората я пият, рибите плуват в нея, а птиците се къпят с нея. Водата е навсякъде!

С помощта на Мечо Пух и компания малките изследователи ще разберат защо живителната течност е ту спокойна и тиха, ту бяга неудържимо и се стича с грохот от невероятни височини, ту изхвърча стремително нагоре към небето. Ще научат също, че водата може да пада на земята като дъжд или сняг, но може и да образува огромни водни басейни като езерата, моретата и океаните, както и да замръзва под формата на гигантски ледени късове, наречени айсберги. Вълнуващи фотографии придружават интересните факти на всяка страница от книгата и улесняват възприемането на новата информация. Разгръщайки красивата енциклопедия, малките читатели ще се запознаят с най-любопитните факти за водата и ще срещнат разнообразни животни и растения, които я обитават.

9789542708421
Нов