• Нов
  • Нов

Перото на Сами

21,60 лв.
С вкл. данък

Възраст: 4+ год.

Автор: Събина Георгиева

Издателство: Меченосец

Година на издаване: 2023

Издание: твърди корици

Брой страници: 48

Тегло: 500 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Малкото папагалче Сами с гордост отглежда новото си оперение. Не щеш ли, любимото му червено перо внезапно изчезва! Сами се впуска в търсене, а пътят му го отвежда до различни животни. Перото обаче е предназначено само за един. Ще открие ли папагалчето своето специално перце?

Последвайте Сами в тази книга за смелостта да пребориш чуждото мнение, да намериш собственото си призвание и да го преследваш докрай.

Шрифтът Fox Book, използван в книгата, е дело на Кирил Златков и е специално разработен за начинаещи читатели.

Събина Георгиева е детски автор и издател. Като човек, открил своята страст след доста опити, с „Перото на Сами“ иска да припомни на малки и големи да не се отказват да търсят своето призвание. Макар не всяко „перо“ да пасва на всеки, рано или късно достигаме до своето си, специално нещо. Дебютната ѝ детска книга  „Опашати непознати“ , издадена през 2021 г., е носител на награда „Бисерче вълшебно“ за съвременна детска литература.

Стефана Аргирова е илюстратор и графичен дизайнер с голям афинитет към детската литература. В илюстрациите в “Перото на Сами” цели да пресъздаде пъстроцветния свят на папагалчето и емоциите, през които преминава то при срещите си с многообразието от животни.

9786199204726

Информационен лист

Височина
28 см.
Ширина
21 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
500 гр.