• Нов
  • Нов

Миши Маши и портокаловата къща / Mishi - Mashi and the Orange house

25,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 4+

Автор: Христо Сантулов

Издателство: Идея

Година на издаване: 2021 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 112

Тегло: 250 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

В тази книжка се разказва за приключенията на три малки мишлета – сирачета, които живеят в странна къща, която съседите наричат Портокаловата къща, а нейната стопанка – Дебелата хазяйка.

Миши-Маши е главната героиня и е най-голямата от трите мишлета, която се грижи всеотдайно за по-малката си сестричка Маша и малкото им братче Рони. Когато той е болен тя проявява огромна смелост и рискува живота си, за да му осигури храна. Със своята голяма доброта и съобразителност спечелва симпатиите на Дебелата хазяйка и даже успява да се сприятели с домашния котарак Зоро и всички заедно участват в общата игра на поляната до къщата с внуците на хазяйката и кучето им Роки.

Миши-Маши също така е и много талантлива танцьорка. На фестивала на мишлетата, тя предизвиква бурни лапопляскания, а после участва и в цирково представление, където става звезда, позната на цялото село. В тези приключения също се изявяват нейната сестричка и малкият Рони.

През зимата за тях става много тежко и мишлетата страдат от студ и глад. Тогава Миши-Маши преживява странно приключение и отново успява да помогне на своето семейство.

Идея
9789548638593

Информационен лист

Височина
30 см.
Ширина
20 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
250 гр.