• Нов

Adobe Premiere Pro CC 2015 release. Официален курс на Adobe Systems

35,00 лв.
С вкл. данък

Издателство: AlexSoft

Година на издаване: 2016 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 590    

Тегло: 730 гр.

Описание

Книгата съдържа DVD за Windows и Mac OS.

Научете се да редактирате видеоклипове в "Adobe Premiere Pro CC" (2015) и да извличате максималното от вашата работа. Създайте проект от начало до край и разберете как да подреждате медийни материали, да добавяте звук, да създавате преходи, да слагате заглавия и да добавяте ефекти. Пренесете вашия проект на следващото ниво, като изчиствате и смесвате звуци, създавате композитни материали, коригирате цветовете, използвайки разширени техники за редактиране, управляване на проекти, експортиране и много други неща. Официалният курс на "Adobe Systems" - световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер, ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на "Adobe". Тя ви предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение - официален учебен курс от "Adobe Systems Inc.", разработен от експертите на "Adobe".

"Adobe Premiere Pro CC (release 2015): Официален курс на Adobe Systems + DVD" съдържа 18 урока. Книгата обхваща основните теми за усвояване на "Adobe Premiere Pro CC" и осигурява многобройни съвети и техники, които ще ви помогнат да работите по-продуктивно с програмата. Можете да прочетете цялата книга последователно от началото до края или да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: от програмата "Adobe Premiere Pro CC" за Windows или Mac OS (софтуерът не е включен в комплект с книгата).

Официалният курс на "Adobe Systems" не заменя документацията, поддръжката, актуализациите и други ползи от използването на регистрирана версия на "Adobe Premiere Pro CC".

В комплект със самоучителя е включен DVD-ROM с файлове към уроците за Windows и Mac OS.

"Adobe Premiere Pro CC (release 2015): Официален курс на Adobe Systems + DVD" е без съмнение най-добрият учебен материал на пазара. Включено е всичко, от което се нуждаете, за да усвоите програмата: ясни обяснения, указания стъпка по стъпка и файлове за практически проекти."

Барбара Байндър, сертифициран преподавател по продуктите на "Adobe Rocky Mountain Training"

Информация за продукта

9789546563200

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
16 см.
Тегло
730 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Нов акаунт-регистрация