• -12,00 лв.
  • Нов
  • -12,00 лв.
  • Нов

Комплект " Седемте кралства"

83,99 лв.
71,99 лв. Спести 12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Синда Уилямс Чайма

Издателство: Емас

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 432 + 524 + 432 + 455

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Прикривана от хилядолетие с лъжа, една опустошителна истина най-накрая излиза наяве в зашеметяващия финал на поредицата „Седемте кралства“ на Синда Уилямс Чайма. Приключения, магия, война и амбиция са двигателите на съдбата в една от най-обичаните фентъзи поредици, утвърдила се сред читателите с невероятния си мащаб и изключителните си герои.


Живели някога момиче и момче, лудо влюбени един в друг. Застигнало ги обаче съдбовно предателство, което довело момчето Алгер Уотърлоу до неговата смърт, а момичето Ханалея, кралицата на Превала, обрекло на живот без любов…


Наскоро коронясаната кралица на Превала Раиса ана'Мариана наследява кралство на ръба на разруха и гражданска война. Напрежението между магьосниците и клановете е достигнало своя предел и младата кралица се изправя пред непосилната задача да съхрани мира в двореца. Съседните кралства се опитват да се възползват от настъпилата суматоха и единствената надежда на Раиса е да обедини народа си срещу общия враг. Само че врагът е човекът, в когото е влюбена…


Чрез сложна мрежа от измами и съмнителни съюзи бившият уличен крадец Хан Алистър става член на Съвета на магьосниците в Превала. Оцеляването в жестокия политически свят сега е по-трудно от всякога, а изглежда, Хан подтиква клановете и магьосниците към враждебност. Единственият му съюзник е кралицата и въпреки свързаните с това опасности Хан намира за невъзможно да пренебрегне чувствата си към нея. Не след дълго той се натъква на тайна, отдавна зачеркната от историята. Откритието е достатъчно значимо, за да обедини хората от Превала. Но дали тайната ще умре с него, преди да има възможност да я използва?


„Пурпурната корона“ е напрегнат разказ за невъзможните препятствия и заслужените победи в живота, за предателството и доверието и за триумфа на истинската любов, способна да обедини цял народ.

„Тронът на Сивия вълк“ - третата част от поредицата за Седемте кралства ни връща в епичния свят на Синда Уилямс Чайма. Приключения, магия, война и амбиция определят съдби в една от най-обичаните фентъзи поредици, утвърдила се сред читателите с невероятния си мащаб и изключителни герои.


Изглежда, че Хан Алистър е изгубил всички, които обича. Или поне така смята, докато съдбата не го среща отново с Ребека Морли. Хан я открива в Призрачните планини на крачка от смъртта и прави всичко възможно да я спаси. Цената на усилията му е огромна и все пак нищо не може да го подготви за разкритието, пред което е изправен – красивото, загадъчно момиче, познато му като Ребека, всъщност е Раиса ана‘Мариана, престолонаследницата на Превала. Хан се чувства наранен и предаден. Потеклото ѝ прави невъзможно съвместното им бъдеще, а и семейството на принцесата е замесено в убийството на неговата майка и сестра. Само че стари обещания го принуждават да помогне на Раиса да се възкачи на трона на Сивия вълк, и то на всяка цена.


Враговете на принцесата обаче са безскрупулни. С всеки следващ опит да предотвратят коронясването ѝ тя се пита все по-настойчиво колко ли време я дели от успеха. Сърцето ѝ подсказва, че Хан заслужава пълно доверие, все пак е спасявал живота ѝ неведнъж. Дали да го послуша? Сред опасностите, надвиснали от всички посоки, Раиса разчита единствено на собствения си разум и силна воля. Но може би те няма да са достатъчни, за да гарантират оцеляването ѝ.


„Тронът на Сивия вълк“ е впечатляваща приказка за непоклатима лоялност, немислима саможертва и за безсърдечната ръка на съдбата.


Продължението на  „Краля демон“  ни връща в епичния свят на Синда Уилямс Чайма. Приключения, магия, война и амбиция определят съдби в една от най-обичаните фентъзи поредици, утвърдила се сред читателите с невероятния си мащаб и изключителни герои.


Преследван от загубата на майка си и сестра си, Хан Алистър отпътува на юг, за да започне обучението си в училището „Мистверк“ в Одънов брод. Но да напусне дома не означава, че опасностите ще останат зад гърба му – на всяка крачка дебнат заплахи от могъщото магьосническо семейство Баяр, решени на всяка цена да си върнат мистериозния амулет, отнет им от Хан. А и „Мистверк“ се оказва не по-малко предизвикателство. Там бившият крадец среща загадъчния магьосник Гарван, който е готов да му разкрие тъмните страни на чародейството... Но какви са мотивите му и дали договорката помежду им е клопка?


За да избяга от принудителна венчавка, заплашваща да разруши крехкия мир в Превала, принцеса Раиса ана‘Мариана също поема към Одънов брод. Нейни спътници са верният ѝ приятел Амон и взводът му кадети. Сега най-сигурното място за Раиса е военното училище „Уийн“ – там никой не я познава и тя може да приеме друга самоличност. Стига престолонаследничката да успее да запази анонимността си, Бродът ще ѝ даде закрила и знанията, необходими, за да бъде достойна владетелка от династията на Сивия вълк. Но наистина ли е в безопасност, или в сенките се спотайват кинжалите на предателството?


„Кралицата изгнаница“ разказва с уверен размах за несигурни приятелства, борби за надмощие и за непреодолимата мощ на привличането.