• Нов
  • Нов

Комплект: Котило от кости + Кръвта вода не става

41,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Дж. Д. Кърк

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2023 г.

Издание: твърди корици

Брой страници: 320 + 368

Тегло: 600 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Котило от кости

Зад него имаше три мъртви момчета. А от шкафа идваха кошмарите. От шкафа идваше скръбта. От шкафа идваха костите.

Изчезнало дете. Изтерзан инспектор. Тиктакащ часовник. Десет години по-рано главен инспектор Джак Логан залавя серийния убиец на деца, познат с прозвището „Господин Шепот“. Понастоящем Логан работи в отдел „Тежки престъпления“ в Глазгоу, а нощем наново преживява ужасите, които е видял. И които е сторил. Когато в планините на север отново изчезва дете, Джак е изпратен, за да ръководи разследването и да върне момчето у дома.

Постепенно обаче приликите между двата случая се множат, което поражда съмнение: възможно ли е преди толкова години Джак да е заловил погрешния човек? И ако е така, ще успее ли Господин Шепот и този път да убие жертвата си?

Главен инспектор Логан несъмнено ще се превърне в един от най-обичаните шотландски детективи. - Адам Крофт

Дж. Д. Кърк е псевдонимът на многократно награждавания автор, сценарист и автор на комикси Бари Хътчисън. Той живее в планините на Шотландия със съпругата си, двете си деца и няколко здрави чадърa. Въпреки че пише от ранна възраст, „Котило от кости“ е първият му роман и съчетава любовта му към планините, криминалните трилъри и котките.

Кръвта вода не става

Някои чудовища съществуват

Изморен от наситения със спомени град, главен инспектор Джак Логан решава да остави Глазгоу и миналото зад гърба си. Ала мечтата му за спокоен живот в Северношотландските планини бързо се разбива на пух и прах, когато на бреговете на Лох Нес изплува зловеща находка: труп, осеян със странни символи и обезобразен до неузнаваемост. Забуленото в легенди езеро неизбежно поражда слухове за прастари чудовища, излезли на повърхността, за да сеят смърт. Ала докато Джак събира доказателства и отсява фактите от измислицата, той ще се сблъска с една непоклатима истина – че най-страшните чудовища често се явяват в човешки облик...

Дж. Д. Кърк , авторът на експлозивния трилър  „Котило от кости“  ни поднася нов забързан и заплетен сюжет, пълен с обрати и изненади. „Кръвта вода не става“ е увлекателен криминален трилър, който ще ви държи в напрежение от първата до последната страница.

Главен инспектор Джак Логан със сигурност ще се превърне в един от най-обичаните шотландски детективи. - Адам Крофт