• -5,00 лв.
  • Нов
  • -5,00 лв.
  • Нов

Колекция „Алкатрас срещу злите библиотекари“ - обновени издания

60,00 лв.
55,00 лв. Спести 5,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Брандън Сандерсън

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 302 + 314 + 296

Тегло: 700 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Окулатор, рицари, очила, зли библиотекари, динозаври, тъмници... „Алкатрас срещу злите библиотекари“ - поредният фантастичен свят, роден от въображението на ненадминатия Брандън Сандерсън!

Алкатрас срещу злите библиотекари 

Злите библиотекари идват! Алкатрас Смедри е сирак, обречен единствено на бедствия. На 13-тия си рожден ден той получава кесия с пясък, единственото наследство от неговите родители. Но както може да се очаква във всяка една мрачна история, тази кесия е открадната още в същия ден от Библиотекарите. Последвалата експлозивна поредица от събития ще разкрие произхода на Алкатрас и неговото семейство – бунтовници, опълчили се на Злите библиотекари – култът, който управлява тайно целия свят.

Костите на Писаря 

Злите Библиотекари все още творят поразиите си и от Алкатрас Смедри зависи да спре това! Тази втора книга ще отведе Алкатрас и компания на експедиция в Александрийската библиотека, която – въпреки разпространяваните от Библиотекарите слухове – никога не е била разрушавана. Това е мистериозно място и всички знаят, че крие мрачни тайни.

Може ли Алкатрас, със своя талант да чупи неща, да проникне в този таен свят? Или Злите Библиотекари отново ще надделеят?

Алкатрас и рицарите на Кристалия 

Алкатрас Смедри е легенда! Или поне е легенда в град Налхала в Свободните кралства, където замъците са небостъргачи, такситата – дракони, а хора, които никога не е виждал, го молят за автограф! Ала замайването от славата бързо избледнява. Злите Библиотекари пристигат в града със споразумение, което изисква кралство Мокиа да се предаде, и Съветът на кралете, изглежда, няма търпение да го подпише. На фона на всички тези събития обаче се случва нещо още по-странно.

Ще успеят ли Алкатрас, лишената от рицарско звание Бастил и странните им родители да разберат за какво става въпрос? Или Свободните кралства са изгубени завинаги?