• -10,00 лв.
  • Нов
  • -10,00 лв.
  • Нов

Колекция „Книгата на Коли“

71,00 лв.
61,00 лв. Спести 10,00 лв.
С вкл. данък

Автор: М. Р. Кери

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 450 + 503 + 570

Тегло: 900 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Поредицата „Книгата на Коли“ описва пътуването на едно необикновено момче, което се бори да намери своето място в смразяващ постапокалиптичен свят. Колекцията включва:

  • Книгата на Коли;
  • Изпитанията на Коли;
  • Гибелта на Коли.

Книгата на Коли 

Отвъд стените на малкото селце Митън Рууд се крие един неузнаваем свят. Свят, в който обраслите гори са пълни с дървета-удушвачи, смъртоносни лиани и семена, които ще ви убият на място. А ако не ви хванат, някой от опасните прокудени ще го направи. През целия си живот Коли е живял в Митън Рууд. Той знае, че първото правило за оцеляване е да не преминаваш отвъд стените. Това, което той не осъзнава, е какво се случва, когато не ти е даден избор.

Изпитанията на Коли 

Отвъд стените на селцето на Коли се простира страховита околност, пълна с дървета-удушвачи, свирепи зверове и прокуденици. Като изгнаник, Коли е принуден да се отправи на пътешествие в този мистериозен, враждебен свят. Но някога той е чул история. История за изгубения Лондон и загадъчната техника от Старите Времена, която може още да е там. Ако Коли успее да я намери, все още може да има начин да изкупи вината си – като спаси каквото е останало от човечеството.

Гибелта на Коли 

Завършекът на една епична, постапокалиптична триология като никоя друга. История за един унищожен свят, в който природата се е обърнала срещу хората...

След като бива изгонен от Митън Рууд, коли изминава дълъг път. Той знае, че в търсенето на техника от Старите времена, ще се изправи срещу странни зверове и дървета, бързи като камшици. Но вече се е сблъскал с много по-големи премеждия, отколкото е предполагал някога. Сега, когато Коли и спътниците му са намерили източника на сигнала, който следват – тайнственият „Меч на Албион“ – са изпълнени с надежда, че опасното им пътуване най-после може да се отплати.

Те търсят начин да помогнат на човечеството да се опълчи на природата. Но ще открият древна война, която така и не е приключила...