• Нов
  • Нов

Колекция „Дедпул: Самурай“

30,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Санширо Касама

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 232 + 232

Тегло: 350 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Любимият на всички устат наемник най-после участва в манга! Дедпул се мести в Токио и създава пълна бъркотия! А с голямата сила идва голямата безотговорност... Колекцията включва заглавията Дедпул: Самурай - том 1 и Дедпул: Самурай - том 2.

Дедпул: Самурай - том 1 

Още с пристигането си в Токио Дедпул засича някои познати лица. Преди да се усети, вече е член на екип нови герои, бие се с богове, ходи по концерти и бива многократно разчленен. Никак не е зле, а? Така де, Дедпул се приземява в Токио с гръм и трясък! Какво може да се обърка, когато Железния човек го кани да се присъедини към Самурайския отряд на Отмъстителите?

Все пак Дедпул се навива само заради парите... и заради пътуването до Япония. Яко, а?

Дедпул: Самурай - том 2 

Като член на новосформирания Самурайски отряд Дедпул се мести в Токио, където скоро се сблъсква с някои познати физиономии. Без значение дали се съюзява с нови герои, води битки с богове, ходи по концерти, или бива многократно разчленяван, той винаги носи със себе си хаос... и характерното си чувство за хумор! Дедпул се е доказал като ключов член на Самурайския отряд на Отмъстителите, както подобава на такъв уважаван, способен и привлекателен герой. (Спайдър Сакура, Нейро и Каге също са тук.) Но Локи все още дебне в сенките, решен да подмами Дедпул на страната на мрака чрез подлите си машинации.

Е, ще си го кажем направо: този път залогът е Дедпул срещу Танос и това далеч не е най-странното нещо, което ви очаква!