• Нов

Колекция „А. Дж. Ридъл“

52,00 лв.
С вкл. данък

Автор: А. Дж. Ридъл

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 480 + 545

Тегло: 600 гр.

Описание

Два от бестселърите на А. Дж. Ридъл в колекция, спираща дъха! Наука и фантазия си дават среща, за да поведат читателите в светове от бъдещето. Бъдеще, изпълнено с тайни, опасности, но и нови възможности.

Колекция „А. Дж. Ридъл“ съдържа:

„Изгубени във времето“;

„Квантово радио“.

Изгубени във времето 

Една сутрин, д-р Сам Андерсон се събужда, за да разбере, че жената, която обича е убита. За Сам, ужасът едва започва. Той и дъщеря му са обвинени в престъплението. Уликите са железни. Ще бъдат осъдени. За да гарантира, че дъщеря му ще бъде освободена, Сам прави каквото трябва: признава. Но в бъдещето убийците не са пращани в затвор.

Благодарение на машина, изобретена с помощта и на Сам, най-опасните престъпници в света вече са изпращани в миналото – около 200 милиона години назад в миналото, до времената на динозаврите, където трябва да преживеят живота си сами. Сам приема съдбата си. Но не и дъщеря му.

Аделин Андерсон вече е загубила майка си от смъртоносна, несправедливо сполетяла я болест. Не може да понесе да загуби и баща си. Тъй че се отправя на опасно пътешествие, за да докаже невинността му. И да го върне. Хората около нея настояват, че и двете задачи са невъзможни.

Но Аделин не се предава. Става още по-упорита. Скоро научава, че невъзможните задачи са нейна специалност. И че е направена от по-твърда сплав, отколкото си е представяла. Докато разнищва пластовете на загадката, откъснала баща ѝ от този свят, Аделин се натъква на повече въпроси, отколкото отговори. Всеки около нея крие тайна.

Но кои от тях са свързани с убийството, което прати баща ѝ в изгнание? Тази загадка се простира през миналото, настоящето и бъдещето... и води до едно разкритие, което ще промени всичко.

Квантово радио 

„Квантово радио“ е книга, която впечатлява със своята история, напрегнати обрати и научна фактология. Това я прави подходяща не само за почитателите на класическия трилър, но и за ценителите на научната фантастика.

Доктор Тайсън Клайн е квантов физик, посветил целия си живот на своето изследване. В ЦЕРН той проучва данни, генерирани от Големия адронен колайдер – най-мащабния и мощен ускорител на частици в света. Сега Тайсън е убеден, че е открил шаблон – подобие на организиран поток от данни, излъчвани от нещо, което той нарича „квантово радио“.

Дали това е сигнал от друга вселена? Послание, изпратено от бъдещето? Или нещо съвсем различно? Дешифрира ли посланието, изпратено през времето и пространството, Тайсън ще получи ключа към всички тайни, свързани със зараждането на Вселената и ролята на човека в нея.

Ала само при условие че запази живота си достатъчно дълго, защото някой – или нещо – ще направи и невъзможното Тайсън никога да не разкрие какво излъчва квантовото радио...

Информация за продукта

Информационен лист

Височина
21.5 см.
Ширина
14 см.
Тегло
600 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Нов акаунт-регистрация