• -10%
  • Нов

Колекция „Дневниците на един бот убиец“

36,00 лв.
32,40 лв. Спести 10%
С вкл. данък

Автор: Марта Уелс

Издателство: Студио Артлайнют

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 168 + 168

Тегло: 500 гр.

Описание

Добре дошли във фантастичния свят на Марта Уелс!

В „Дневниците на един бот убиец“ удостояваната многократно с едни от най-престижните литературни награди авторка умело и смело вплита сериозни теми (като смисълът на съществуването) и приключения с дъх на Космос.

Колекция „Дневниците на един бот убиец“ съдържа:

  • „Повреда във всички системи“;
  • „Изкуствено състояние“.

Повреда във всички системи 

В бъдеще, доминирано от корпорации, мисиите в космическото пространство трябва да бъдат одобрени от компаниите и да се придържат към техните правила. На далечна планета екип от учени извършва проучвания под зоркия поглед на своята Единица за сигурност – киборг, съставен от метални и органични компоненти, който нарича себе си „бот убиец“. След като хаква контролния си модул, ботът вече не е длъжен да изпълнява нарежданията на съответната компания, но все пак продължава да го прави и да се грижи за екипа от човеци.

Ала когато комуникацията с втория изследователски екип на планетата внезапно прекъсва, учените и техният бот убиец осъзнават, че случайните спънки може и да не са били случайни. Сега не им остава друг избор, освен да се доберат до истината.

Изкуствено състояние 

Понякога не можеш да сториш нищо срещу това, което хората ти причиняват... Трябва просто да оцелееш и да продължиш.

Той има тъмно минало, в което група хора са били убити. Минало, което го е накарало да се нарече „бот убиец“. Ала спомените му за касапницата, довела до това наименование, са мъгляви и той иска да знае повече. Обединил силите си с изследователски транспортен кораб, ботът убиец се отправя към минното съоръжение, където е излязъл извън контрол. А онова, което открива, завинаги ще промени начина му на мислене...

Информация за продукта

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
16 см.
Тегло
500 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Може да харесате също и

Нов акаунт-регистрация