• Нов
  • Нов

Вселената пази гърба ти

17,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Габриел Бърнстейн

Издателство: LifeTime Publishing

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 200

Тегло: 230 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Една от най-продаваните авторки на Ню Йорк Таймс и международен лектор Габриел Бърнстейн ни учи как да отстъпим от нуждата да контролираме и чрез приемане и отдаденост да се отпуснем в усещането за сигурност и свобода. Нейните истории и уроци от Вселената са далеч от захаросания „духовен имидж“. Те говорят за истинска трансформация на старите модели, понякога трудна, бодлива, нелицеприятна, но винаги честна и винаги, винаги любяща.

В свят, който твърде често ни кара да се чувстваме напълно безпомощни, да заживееш с доверие, че независимо какво се случва около теб, Вселената е винаги на твоя страна, е най-големият подарък, който можеш да си направиш. 

№1 бестселърът на Ню Йорк Таймс „Вселената пази гърба ти“ на Габриел Бърнстейн е прекрасно ръководство с прости и лесни за изпълнение стъпки, които ще ти помогнат да трансформираш страха си във вяра. 

 Обичам истински „Вселената пази гърба ти“. Това, което я прави така невероятно специална, е откровеността на Габи за трудните ѝ преживявания и за това как се е учила и е израснала чрез тях. Споделяйки тези дълбоко лични истории, тя ни позволява да почувстваме, че нашите собствени провали и срам могат да бъдат изведени в светлината. Тази книга е освежаващо и хранещо душата четиво, към което ще се връщам отново и отново.“  – Рейчъл Платън, музикант

„Обичам Габи и нейната работа. Тя има специален начин да стига до хората и аз знам, че тази книга ще промени много сърца.“ – Индия Ейри, певица, композитор и учител

„Нов модел за подражание.“ – The New York Times

“Лидер на новото мислене” – Опра Уинфри

9786199176115

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
230 гр.