• Нов
  • Нов

Той. Разбиране психологията на мъжа

12,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Робърт А. Джонсън

Издателство: Номад

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 104

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Класически труд на Робърт А. Джонсън, който изследва психологията на мъжа и разликите между мъжа и жената

Какво всъщност означава да си мъж? Кои са ориентирите по пътя към зрялата мъжественост? А женските компоненти на мъжката личност? Робърт А. Джонсън отговаря на тези и още много въпроси в своето произведение, като превежда читателите си през мита за Парсифал и го анализира на достъпен език с юнгиански интерпретации.

Жените са натрупали през вековете богат опит в адаптирането си към мъжете. И добре че е така! Но това не е истинското разбиране. Преходът от детството към зрялата мъжественост е сложна борба на мъжа, която се изследва в тази книга. Все така актуално, произведението „Той“ предоставя завладяващ поглед към мъжката идентичност и разбиране как женската динамика влияе на мъжете.

Робърт А. Джонсън (1921–2018) e виден лектор и юнгиански аналитик, с частна практика в Сан Диего, Калифорния. Учил в Орегонския и в Станфордския университет, при Кришнамурти в Калифорния, в института „Карл Густав Юнг“ при Ема Юнг (съпруга на К. Г. Юнг) в Швейцария и в ашрама „Шри Ауробиндо“ в Подничери, Индия. Служил в бенедиктински манастир в Мичиган. Автор на многобройни книги.

Номад
9786197636482

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
200 гр.