• Нов
  • Нов

Как да си бъдеш сам терапевт

19,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Ан-Елен Клер, Венсан Трибу

Издателство: Сиела

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 328

Тегло: 300 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Невробиолог и терапевт предлагат научно обосновани и практически изпитани похвати, с които да превърнете мозъка си в свой верен съюзник!

Книгата има за цел да предложи достъпни описания и обяснения за основни познания от невробиологията и свързаните с нея науки, така че да бъдат приложими от всекиго и да ви позволят не само да променяте онези аспекти от своето поведение и мислите, които ви носят страдание, но и да овладявате своите силни емоции.

Казано накратко: психотерапевтът и невробиологът поставят своите знания и опит във ваша услуга, за да можете да бъдете терапевт на самия себе си. Вашият мозък притежава способността да учи и ако разберете логиката и начина, по който той работи, вие ще можете да определяте и направлявате неговото обучение.

Възможностите на мозъка са безкрайни. Можете да научи­те всички езици и да усвоите всички музикални инструменти, ако им посветите времето си и имате желание. Можете да на­малите отрицателните емоции и да засилите положителните, да изградите връзки с другите и да освободите ума си от стрес, тревожност и всякакви леки психически проблеми.

9789542846758

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
300 гр.