• Нов

Между редовете

19,90 лв.
С вкл. данък

Колектив: Джазмин Гилори

Издателство: Егмонт Уо

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 384

Тегло: 350 гр.

Categories:

Описание

Понякога, за да опознаеш някого истински, се налага да четеш между редовете.

Изабел се чувства тотално изгубена. Когато завършва колеж и започва мечтаната работа в любимото издателство, тя е на двайсет и пет, все още живее с родителите си и е една от малкото чернокожи служителки в компанията. Но постоянното изтощение и скромното заплащане, непрекъснатото двоумение дали да говори, или да замълчи, я карат да си мисли, че в живота на издателя би трябвало да има нещо повече. Затова, когато разбира, че шефът ѝ е в безизходица със закъсняващия ръкопис от един от най-ценните им автори, Изабел съзира възможност най-сетне да получи заслужено повишение.

Трябва само да отиде в имението на въпросния автор в Санта Барбара и да поговори с него. Едва ли би било особено трудно.

Но Изи много бързо разбира, че е надскочила възможностите си. Бо Тауърс не е някаква прехвалена знаменитост, обсебена от мемоарите си. Той изглежда уморен и отчужден и се оказва също толкова изгубен като Изи. Бо няма желание да пиша, ама изобщо. Но Изабел се нуждае от неговия ръкопис и го насърчава, докато историята не започва да се лее по страниците. Много скоро Бо и Изи осъзнават, че си приличат повече, отколкото се различават, а колкото повече крайният срок наближава, толкова повече двамата се убеждават, че между тях се е зародило нещо съвършено ново.

„Между редовете“ е романтична история за две изгубени души, които откриват път една към друга, преоткривайки и себе си.

Информация за продукта

9789542733744

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Тегло
350 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Нов акаунт-регистрация