Нетърпимите граматични грешки (Уроците на Веси по български език)

10,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Весела Кръстева

Издателство: Маре

Клас:1 клас - 12. клас

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 160

Тегло: 270 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

За всички възрасти и степени на образование книгата предлага: кратка теория, работа с текст, тестови задачи.

Д-р Весела Кръстева е известен специалист в областта на българското езикознание и на обучението по български език. Автор е на множество публикации - статии, учебници и учебни помагала.

С книгата си "Нетърпимите граматични грешки" авторката продължава с: кратка теория по основни граматични проблеми, насоки за създаване и редактиране на текстове, тестови задачи, съобразени с изискванията на МОМН.

Образователната поредица "Уроците на Веси по български език" е поредният творчески проект на д-р Весела Кръстева, която заявява своето професионално и новаторско отношение към практическата насоченост на обучението по български език.

Първите три книги от поредицата са: "Досадните правописни грешки", "Нетърпимите граматични грешки" и "Мъчителните пунктуационни грешки".

"Помагалото е предназначено за ученици от всички образователни степени, за техните роднини и близки; за учители и журналисти. Книгата удовлетворява изискванията на всички, които се интересуват от езиковата култура, тъй като дава отговор на актуални въпроси от живата речева практика." (Проф. Кирил Димчев)

9789549271928

Информационен лист

Височина
23,5 см.
Ширина
16,5 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
270 гр.