Високорискови полицейски операции в затворени пространства

20,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Марин Григоров

Издателство: Фабер

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 176

Тегло: 310 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Книгата „Високорискови полицейски операции в затворени пространства“ е плод на дългогодишна практика и сблъскване с проблеми в областта на науката за специалната полицейска тактика. Без претенция за изчерпателност и всеобхватност, тя има за цел да обобщи и систематизира традициите и новите тенденции в тактиката и по-специално – при операциите в затворени пространства. Целевата аудитория са основно действащи служители и обучаеми в системите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на отбраната.

Марин Григоров

Книгата е написанa на ясен език и с ясни твърдения. Не е оставено място за езиково неразбиране и оттам за разискване, почиващо на недоразумения. Логическата стриктност впечатлява, а на места доставя истинско удоволствие. С това книгата се отличава от издадените в специализираната литература за образование и обучение в сферата на сигурността.

Полк. доц. д-р Румен Маринов

Трудът има своята практическа приложимост, като подходите, тактиката, техниките и процедурите, прилагани при тактически действия в затворени пространства, не само че могат да се използват от всички, работещи в тази област полицейски служители, но и че същият с основание може да се приеме за методологическа основа за ефективно управление на отделните тактически звена при провеждането на високорискови полицейски операции.

Подп. доц. д-р инж. Николай Илиев

9786190015710

Информационен лист

Височина
24 см.
Ширина
17 см.
Дебелина
1 см.
Тегло
310 гр.