Квантовата магия

Квантовата магия

19,90 лв.
С вкл. данък

Квантова магия

Автор: Сергей Доронин
Издател: Изток-Запад
Година на издаване: 2011
Брой страници: 376
Корици: меки
Размери: 21.5х14 см
Тегло: 471 грама

Временно не е на склад!

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Системата на описание, предложена от Нютоновата физика, ни доведе до задънена улица. По-точно: в ограниченията на пространството и времето. Понятията "сила", "скорост" и "маса" станаха тежки пранги на краката на всеки изследовател на преместванията.

Компактдиск, на който се съхранява всичката възможна музика - и написаната, и още несъздадената; компютър, извършващ за секунда повече операции, отколкото са частиците във Вселената; хиперпространствени скокове, които могат да те пренесат за миг през пространството... Научна фантастика?
Не, научно възможно!
Новата квантова реалност е факт, а ние сме на прага й. Всичко това е достъпно изложено в книгата "Квантовата магия". Обозримото бъдеще ни предлага един бляскав и внушителен свят на сбъднати научни мечти, на материализирано въображение - вече се използват квантово-криптографски системи за защита на информация и не е далеч денят, когато квантовият компютър ще се озове на бюрото ви... А това е само началото! Прочетете днес за уникалните технологични изследвания, за да не се стъписате утре, когато се сблъскате с новата реалност. Имате тази възможност... сега.

9789543219605
Нов