Großes Schulwörterbuch Deutsch

Großes Schulwörterbuch Deutsch

Großes Schulwörterbuch Deutsch

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Großes Schulwörterbuch Deutsch

Тълковен речник за средно напреднали ученици - за работа в клас и у дома.

 

Училищният тълковен речник дава отговор на всички въпроси, свързани с правопис и правоговор, значението и употребата на думите, формулирането и разбирането на текстове. Съдържа над 42 000 думи и изрази, пояснени от над 48 000 кратки и ясни дефиниции; подробна информация за граматични и стилистични особености, за произношението и произхода на думите; препратки от думите с променен правопис към приложение с новите правила.

 

Употребата на думата е илюстрирана чрез примерни изречение или типични словосъчетания; допълнителни синоними или антоними разширяват познанията по езика; на разбираем език са обяснени и всички важни фразеологизми и специализирани термин; регионални варианти от Австрия, Швейцария и Германия, както и основни специализирани термини; интересни приложения: произход и развитие на немския език, заемки от английски и други езици, думи от света на компютрите и интернет, списък с неправилните глаголи, списък с най-често употребимите съкращения в немския език и много други.

 

Зелените заглавни думи и любопитна културна информация за страната и езика правят работата с този речник занимателна и приятна.

9783125175907

Информационен лист

Височина
195
Ширина
130
Страници
1382
Нов