• Нов
  • Нов

Образователни карти Carrot: Земя

43,00 лв.
С вкл. данък

Възраст: 3+

Автор: Крум Крумов, Симона Крумова

Издателство: Carrot

Година на издаване: 2021 г.

Издание: картонени корици 

Брой страници: 54 карти

Тегло: 345 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Комплектът включва 54 карти с явления, обекти и процеси, които представят цялостна картина за Земята. От структурата на планетата, през сезоните и климатичните феномени, до структурни особености, карти „Земята“ ще помогнат на децата да открият очарованието на нашето място от Вселената. От едната страна на картата е авторско изображение, а от другата – текст, представящ най-характерното и любопитна информация. Освен това, комплектът идва при Вас в удобна памучна торбичка за съхранение.

Децата възприемат света около себе си чрез своите сетива. Когато имат възможността да докоснат и видят качествено, красиво изображение, те изграждат визуалната си култура. Текстовете на гърба на картите са внимателно и професионално поднесени от специалисти, така че да допълнят и оформят връзка между визуално и слухово възприятие на информацията.

Картите са подходящи при малки деца за развиване на говорните умения, изграждане на речников запас, подтикват към диалог между детето и възрастния, към задаване на въпроси. При по-големите деца карти „Земята“ развиват ценни знания, провокират интереса и любопитството по различен начин. Начините за работа с комплекта са десетки – според възрастта и интересите на децата.

Съветваме родителите, които работят с картите вкъщи, да не оставят малките деца без надзор с материала – това не е играчка. За да бъде максимално ефикасна, приятна и ползотворна работата, е нужно да тече диалог, да има работен процес, в който родителят или специалистът да участва активно.

Carrot
9786197460261

Информационен лист

Височина
26 см.
Ширина
19 см.
Дебелина
6 см.
Тегло
345 гр.