• Нов
  • Нов

Аз - кучката или фотонният принцип в Интернет връзките

15,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Диляна

Издателство: Аратрон

Година на издаване: 2017 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 272

Тегло: 161 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

"Аз - кучката" е своеобразна изповед на хора, сърфиращи в Интернет пространството, водени от нуждата да "сбъдват мечтите си". Тази психологическа извадка визира "подвизаващите се" там и показва начина, по който удовлетворяват нуждата си от споделяне. Насищането с емоция и "мастурбацията", характерни за Интернет общуването, са показани чрез конкретните лични истории на двете героини Елена и Ния - обобщен образ на всички сърфиращи. Написаното е опит да се даде обективната истина защо хората предпочитат виртуалното общуване.

В книгата се стига до откритието за фотонната реалност, която е в основата на Интернет "зарибяването". Чрез нея човек чува "воплите" на душата си и се стреми да удовлетвори нуждата й от споделяне.

Интернет отключва душите на хората, защото е построен на базата на фотонния принцип. Минавайки през бариерата му, хората се насищат с такъв тип емоции, които могат да бъдат преживени само в Отвъдното - на ниво душа. Пребиваващите в Отвъдното души контактуваот помежду си чрез фотонна връзка, понеже нямат тела и физически не могат да се докоснат. Контактът е чрез изпращане на мисъл и емоция от едната душа към другата, които се преобразуват във фотонна енергия.

Ако поне веднъж сте се замисляли за голямата фотонна емоция, наречена споделяне, към която душите ни в Отвъдното се стремят, и как тя слезе на земята чрез Интернет, прочетете тази книга.

Артграф
9786197368031

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
161 гр.