• Нов
  • Нов

Среднощна корона

19,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Сара Дж. Маас

Издателство: Егмонт

Година на издаване: 2014 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 416

Тегло: 350 гр

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Преди тя беше смъртоносна. Сега е неудържима.

Увенчана от злото. Обвързана от дълга. Разкъсвана от любовта.

След тежки препятствия Селена Сардотиен печели конкурса за нова убийца на кралството. Но тя далеч не е лоялна към короната - Селена крие тайни дори и от най-близките си довереници... Докато се преструва, че работи за краля, ѝ предстои да бъде подложена на още страховити изпитания. Особено, когато новата ѝ задача би могла да застраши всичко, за което я е грижа. А на хоризонта се задават много по-опасни врагове - такива, които заплашват да унищожат целия ѝ свят, и които със сигурност ще принудят Селена да направи избор.

Въпросът е на кого би могла да бъде лоялна една наемна убийца и за какво най-много би искала да се бори тя? Разкъсвана между двамата си защитници - капитана на стражата и принца, и сражаваща се с тъмна сила, много по-опасна от всичко, което е очаквала, Селена трябва да реши за какво всъщност воюва. За свободата си, за сърцето си или за съдбата на кралството...

Втората част на поредицата "Стъкленият трон" ще ви потопи още по-дълбоко в свят на тайни, поквара и страховита магия. Свят, в който, за да оцелееш трябва да си готов да направиш, каквото е нужно, дори да платиш със сърцето си.

Сара Дж. Маас  е бестселър автор на Ню Йорк Таймс и Ю Ес Ей Тудей. Живее в Южна Каролина и през годините е развила не особено здравословна пристрастеност към филмите на Дисни и лошата поп музика. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните тв програми. Когато не е заета да пише фентъзи романи за тийнейджъри, обикаля калифорнийското крайбрежие заедно със съпруга си.

По собствените ѝ думи образът на Селена е отчасти вдъхновен от "Пепляшка" на Дисни. Когато гледала сцената, в която Пепеляшка бяга от бала - представих си крадец - не, убиец! - бягащ от двореца - казва Сара. Но коя е тя? Кой я е изпратил да убие принца? Кой може да се враговете му? Може би могъща, корумпирана империя?

9789542712176

Информационен лист

Височина
20,5 см.
Ширина
13,5 см.
Дебелина
2,5 см.
Тегло
350 гр.