Визуална психодиагностика

Визуална психодиагностика

28,00 лв.
С вкл. данък

Визуална психодиагностика

Автор: Георгий Щекин
Година на издаване: 2005
Брой страници: 720
Корици: твърди
Размери: 17х24 см
  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Анотация:

ИЗУЧАВАНЕ НА ХОРАТА ПО ТЕХНИЯ ВЪНШЕН ВИД И ПОВЕДЕНИЕ   

Книгата е своеобразна енциклопедия по визуална психодиагностика. 
В нея са включени практически препоръки, разнообразни тестове-игри и конкретни психологически методики. Разгледани са предметът, задачите, съдържанието, структурата и основните методи на визуалната психодиагностика като научно-практическо направление. Представени са разбиранията на древните учени, както и резултатите от съвременните научни разработки.
Подходяща е за мениджъри, психолози, педагози, предприемачи и за всички, на които се налага да работят с хора.

 

 

За автора:

Акад. Георгий Щекин е световноизвестен учен, ректор на Междурегионалната академия за управление на персонала /МАУП/ - най-голямото висше учебно заведение в Украйна с над 45000 студенти и многобройни филиали.

Притежава научни степени по социология, социална психология и бизнес администрация. Действителен член на Балтийската педагогическа академия, Академия за социални технологии, Руската академия за естествени науки, професор по богословие в Киевската теологическа академия. Почетен професор и доктор на университети от Беларус, Киргизия, Азербайджан, Молдова, Полша, САЩ и др. Член на бордовете на няколко международни периодични издания, автор на повече от 250 публикации в областта на психологията, социологията, философията, образованието и управлението на персонала. Вицегубернатор на Американския биографичен институт /САЩ/, член на Международната биографична асоциация /Кеймбридж, Великобритания/. Носител на множество награди и отличия от научни и обществени организации от Украйна, Англия, САЩ, Русия и др.

9547754009
Нов