Looking for milk - 500 елемента

Looking for milk - 500 елемента

9,50 лв.
С вкл. данък

Артикул №: B-52042
Елементи.: 500
Размер: 47x 33 см

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Като всяко забавно занимание, подреждането на пъзели също има своята история. Тя започва с направата на първите пъзели в света, още през 18-ти век в Лондон. Идеята на Джон Спилбъри била да предложи един по-интересен начин за опознаване на географията. Точно поради тази причина първите “сглобяеми изображения” представлявали различни карти, изработени от дърво, прецизно нарязано с трион. Ето и откъде идва самата дума “jigsaw” или “пъзел” на английски.

Ако днес пъзелът има някакъв символ или по-скоро ако трябва да го свържем с някоя компания, то една от тях със сигурност ще бъде “Castorland”. Фирмата е основана през 1989 г., но не като производител на пъзели, а като издателска къща. След дълги години на усъвършенстване и технологически растеж, обаче, надделяло желанието им да “творят” и в други области. Така се появила идеята за произвеждане на пъзели. Постепенно полската компания се превърнала в синоним на високо качество и естетика в областта, а продуктите ѝ в пример за подражание. Днес компанията-ентусиаст изнася своята продукция в близо 40 страни не само в Европа, но и в целият цвят.

Прекрасните пъзели, произвеждани под марката “Castorland”, са разпределени в множество тематики, според картините, които изобразяват: панорама над града, фентъзи същества и земи, природни пейзажи, цветя и градини, животни в естествената им среда, художествени творби от известни автори, кулинарни изкушения, живопис (портрети), подводни прелести, световноизвестни забележителности, класически кораби, образователни пъзели, пъзели-игри, както и пъзели в нестандартна форма. В богатата им колекция със сигурност ще откриете и вашият персонален шедьовър.

B-52042
Нов