Карма - книга 2

26,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Озан Язар

Издателство: Лунна светлина 13

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 498

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Вълнуващите истории от  „Карма“  се пренасят в „Карма - книга 2“. И обещават да са все така интригуващи, непредсказуеми и толкова... близки до реално случващите се в съвременните семейства.

Марио е щастлив, че е намерил любовта в Ига, която го кара да мисли само за нея и никоя друга. Но чувствата му се променят, щом той разбира за любовта на Моника към него, лицето, което го молеше в ранната утрин да го целуне. След този случай той разбира, че още не е намерил истинската любов, която изживява в момента. Отново бушуват пеперуди, които го гъделичкат, щом се замисли за Моника, която често посещава сънищата му.

Стела също е щастлива с Григор и изживява първата си любов, която за нея е и последна. Той е всичко за нея. Всичко най-хубаво в живота се усеща с прекараните мигове с него. А той не спира да я изненадва и да я кара още повече да се влюбва в него. Но Йордан разбира за връзката им, както и Симеона. Родителите ѝ категорично ѝ забраняват да се вижда с него, а тя чака само да навърши пълнолетие, за да избяга при Григор.

Милан и Живко също се радват на любовта, която ще ги накара да усетят чувства, които още не се изпитвали един към друг. Това ще се случи по време на пролетната им вакация, която ще прекарат само двамата на вилата на село заедно с кучето Марио.

9786197637175

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.