Сетният ѝ дъх

25,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Робърт Дъгони

Издателство: Benitorial

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 416

Тегло: 450 гр.

Categories:

Описание

„Сетният ѝ дъх“ е втора книга от прочулата се в цял свят и достигнала до повече от осем милиона читатели поредица за детектив  Трейси Кросуайт .

Трейси се връща на работа след сензационния процес срещу убиеца на сестра си. Белязана от това жестоко изпитание, тя се оказва въвлечена в разследване, което може да застраши не само кариерата, но и живота ѝ.

Сериен убиец, наричан Каубоя, отнема животите на еротични танцьорки в долнопробни мотели в северен Сиатъл. След като получава заплашително съобщение, предполагащо, че убиецът или негов имитатор е по следите ѝ, Трейси се сблъсква с тежката задача да се превърне от плячка в преследвач. С нарастването на броя на жертвите тя започва да подозира, че разковничето се крие в разследване на убийство отпреди десетилетие, което никой, дори арогантният капитан Джони Ноласко, не желае да отвори отново.

Каубоя все още е на лов. Дали Трейси ще успее да открие доказателства, с които да го спре, или ще се превърне в следващата му жертва?

С този завладяващ трилър Дъгони напомня за най-добрите творби на Майкъл Конъли. Впечатляващите и автентични детайли от разследването на Кросуайт ще накарат читателите да се чувстват вплетени във всеки етап от историята. Кросуайт е страхотен, добре изграден герой, който ни оставя в нетърпеливо очакване на следващия ѝ случай.

Library Journal

Информация за продукта

9786197639223

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13,5 см.
Дебелина
2,5 см.
Тегло
450 гр.

Специфични справки

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ

Нов акаунт-регистрация