Майко, сладко море

19,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Жоао Пинто Коелю

Издателство: Лемур Букс

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 280

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

След като прекарва детството си в сиропиталище, на дванайсет години Ноа най-накрая се среща с майка си Пейшънс. Тя прави всичко по силите си да компенсира изоставянето му, но никога не споменава какво я е накарало да вземе това решение. И така, независимо дали двамата прекарват дните си в къщата на плажа на Кейп Код, или в театъра в Бриджпорт, където работят заедно, помежду им се издига невидима преграда, която никой от тях не смее да прекрачи.

Когато Ноа среща Франк ОЛиъри – ексцентричен йезуит, който кара разноцветен Ролс-Ройс – той открива в него подкрепата, която винаги е търсил. Има неща обаче, които свещеникът предпочита да запази за себе си, например студентските си години, ирландския пъб в Бостън, където с приятелите му се събирали да пият бира и да рецитират стихове, както и Катрин, амбициозната млада жена, която не се поколебала да опита да го отклони от призванието му.

Докато тайните остават под повърхността и разпалват въображението, малките откровения имат силата на бурно море.

Макар да излиза извън пределите на Европа и любимата си историческа тематика, Жоао Пинто Коелю отново ни провокира с оригинален сюжет и изненадващ финал. С неподражаемия си стил, той ни увлича в запомнящите се истории на своите герои, потапя ни в свят на дълбоки емоции и ни пленява с този брилянтно написан шедьовър.

9786197581522

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.