• Нов
  • Нов

Изоставена

22,00 лв.
С вкл. данък

Автор: АртимиД

Издателство: ВИП-Веселин Янев

Година на издаване: 2022 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 362

Тегло: 468 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тази книга не е само за седемнадесетгодишните, нито е единствено крейзи фентъзи, нито пък анализ на моралните критерии на младите хора, а още по-малко тийнейджърски жаргонен речник.

„Изоставена“ е уникален фентъзи роман, примесен с елементи на трилър, в който бликащият хумор с естественото му разнообразие е като лютива подправка, поръсила чудноватите премеждия на главната героиня в един потаен и коварен ирационален свят.

Таня Иванова е седемнадесетгодишна девойка с борбен дух, за която най-важните неща се свеждат до самото собствено оцеляване и неукротимия стремеж за възвръщането към живота на най-скъпия за нея човек. Но могат ли нейните своенравни постъпки да бъдат оправдани, макар и направени в името на една свята цел? Как и защо се получава така, че след като иска да извърши добри дела, които зависят единствено от нея, се налага да заплати твърде висока цена, която по коварна ирония на съдбата въвлича именно нейния брат-близнак Деймън, и любимия Джейдън?

Кои в крайна сметка се оказват печеливши и кои-губещи, или в така заплетената ситуация всеки е загубил всичко? Има ли измеримост грехът, има ли покаянието граница? Може ли едно покаяние да донесе гибелни последствия вместо душевно пречистване в тази епична история за любов, приятелство, интриги и магия?

ВИП-Веселин Янев
9786199213704

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
2,7 см.
Тегло
468 гр.