• Нов
  • Нов

Мрачен рицар (Тенекиени номади 2)

17,90 лв.
С вкл. данък

Автор: Нора Робъртс

Издателство: Егмонт Уо

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 400

Тегло: 305 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Женевиев Дейлий не си е и помисляла някога, че може да стои пред съдия в деня, в който навършва 27 години. Но от момента, в който съдбата ѝ се преплете с тази на бившата мото банда „Тенекиени номади“, нещата потръгнаха, меко казано, на зле.

Майка ѝ – жената, на която се бе възхищавала през целия си досегашен живот и която бе обожавала – вече не е сред живите, а след нея са останали само тайни и лъжи. Самата Женевиев е принудена да се откаже от живота си в Денвър и в момента живее в миниатюрен апартамент над автосервиз, собственост на брат ѝ, който пък я мрази дълбоко. А бащата, с когото се е запознала пред гроба на майка си, е точно толкова непознат за нея, колкото и Исая Рейнолдс – мрачният мъж с тъжни очи, който стои заедно с нея пред съдията.

Исая е неин защитник от убиеца, който все още е на свобода някъде из Клифтън Фордж. Само дето прилича повече на мрачен рицар в очукана броня, вместо на мечтания принц на бял кон. Единственото, което знае за него, е, че е механик. И че, считано от тази вечер, ще споделят една баня.

Защото, според съдията, Исая вече е неин съпруг.

Книга втора от поредицата ТЕНЕКИЕНИ НОМАДИ.

9789542725770

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
305 гр.