• Нов
  • Нов

Мъст (Разследване на Бънк Ромеро 4)

17,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Емил Минчев

Издателство: Vision Books

Година на издаване: 2021 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 392

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Многомилионният мегаполис Унтерщат ври и кипи, раздиран от протести, корупция и престъпност. Градът се превръща в арена на сблъсък между две враждуващи фракции – надарените мутанти, които се раждат единствено на планетата Хаксан, и върлите местни мутантофоби, решени на всичко да им се противопоставят. Гастролът на прочутия в цялата галактика „Цирк на Сенките“ налива допълнително масло в огъня, тъй като артистите мутанти не крият политическите си пристрастия.

Когато един от цирковите артисти е отровен пред очите на частния детектив Бънк Ромеро, всички улики сочат към брата на жертвата, обаче той има желязно алиби. Бънк се съгласява да поеме случая, ала колкото по-близо стига до разплитането на загадката, толкова повече се убеждава, че под повърхността на града тлее нещо напълно неочаквано – коварен заговор, който може да има планетарни последици.

Емил Минчев  е роден на 26. Х. 1984 г. в София. Завършил е Първа английска гимназия и СУ „Св. Климент Охридски“. Превел е близо 50 книги от английски език, сред които творби на Оскар Уайлд, Джейн Остин, Брам Стокър, Гийермо дел Торо, Ф. Скот Фицджералд, Ръдиард Киплинг и др. Автор е на шест романа, два сборника с разкази, статии по проблеми на изкуството и един киносценарий. „Мъст“ е четвъртият му роман за детектива Бънк Ромеро след „Нюх“, „Бяс“ и „Стръв“.

9786197585056

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.