• Нов
  • Нов

Шест алени жерава

24,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Елизабет Лим

Издателство: Noble Star Books

Година на издаване: 2023

Издание: меки корици

Брой страници: 444

Тегло: 600 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Шест алени жерава“ е магична история за една прогонена принцеса, преобразяващ се дракон, шест омагьосани жерава и едно неописуемо проклятие…

Шиори'анма, единствената принцеса на Киата, има тайна. Във вените ѝ тече забранена магия. Тя успява да я прикрива добре, но в утрото на годежа ѝ нещата излизат от контрол. Отначало Шиори е доволна, че е пропуснала нежелания годеж и е отложила сватбата, но така привлича вниманието на мащехата си, Райкама.

Райкама, която също е магьосница, прогонва младата принцеса и превръща братята ѝ в жерави, като предупреждава Шиори, че ако проговори за това, с всеки изречен от нея звук един от братята ѝ ще умира.

Сама, бедна и безгласна, Шиори тръгва да търси братята си и разкрива мрачен заговор за превземане на трона. Само тя може да спаси кралството, но за да го стори, трябва да разчита единствено на една хартиена птичка, на един непостоянен дракон и на младежа, за когото е отказвала да се омъжи. И трябва да приеме магията си, която цял живот се е учила да потиска – каквото и да ѝ струва.

Елизабет Лим притежава онази дарба, която прави възможно оживяването на въображаеми светове. В книгата си „Шест алени жерава“ авторката изкусно преплита магия, митични същества и... чисто човешки чувства.

9786199218679

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
3,6 см.
Тегло
600 гр.