• Нов
  • Нов

Блок 317

28,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Райна Бройер

Издателство: Елиас Канети

Година на издаване: 2024

Издание: меки корици

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Романът на Райна Бройер предлага един външен поглед върху вътрешното състояние на нещата, върху българския кръстопът на деветдесетте години на миналия век. Поглед отвън – защото подходът е наистина по-различен, близък до германския подход към преодоляване на миналото. Поглед отвътре – защото познаването на българската действителност и пресъздаването на вълненията и езика на прехода между „няма нищо“ и „има нещо“ запознават по еднакво увлекателен начин както българските, така и немските читатели. А някои от „героите“ и днес можем да припознаем.

Пенка Ангелова

За мене няма съмнение, че Райна Бройер при­тежава ярък белетристичен талант. Тя превръща произведението си в сплав от талант, задълбочено познаване на историческите процеси и гореща, дъл­боко човешка обич към България. Вярвам, че сът­вореното от нея ще се превърне в част от духовния строй на нейните читатели.

Здравка Евтимова 

Райна Бройер е родена в Бургас през 1983г. Прекарва детството си в Източна Германия, България и Хърватия, сменя различни градове, за да се установи в Бон. Следва политически науки и право в Англия и Австрия. Фокусира се в изследването на страните и народите от Югоизточна Европа. В днешно време работи като журналистка за германски обществени медии. „Блок 317“ е дебютният ѝ роман.

МД Елиас Канети
9789542992479

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.