• Нов
  • Нов

Към края (Към края) - луксозни корици + подарък Комплект Дървени гърбове за луксозни издания към поредица „Към небето“

40,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Брандън Сандерсън

Издателство: Студио Артлайн

Година на издаване: 2024 г.

Издание: твърди корици 

Брой страници: 460

Тегло: 630 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Брандън Сандерсън  представя вълнуващия завършек на своята поредица  „Към небето“  – научнофантастичен разказ за момиче, което е готово да преброди звездите, за да спаси своя свят от разруха.

Макар и успяла да се измъкне от Никъде, Спенса е завинаги променена от онова, на което е станала свидетел насред звездите. След срещата с Гробокопачите тя най-накрая знае истината за своята странна сайтонична дарба. Докато Спенса е отсъствала обаче, членовете на Събранието не са се отказали от своята жажда да властват над цялата галактика. Онези от екипа на Спенса, Звездната ескадра, са успели да спрат Уинзик и да привлекат съюзници към своята кауза, но е въпрос на време човечеството и останалата част от галактиката да паднат. За да победи враговете, Спенса трябва да използва знанието, което е придобила в Никъде. Новите ѝ способности обаче се оказват сериозно предизвикателство.

В „Към края“ тя трябва да реши дали е готова на всичко, за да победи – дори и да изгуби както приятелите си, така и себе си, за да го постигне.

9786191933594

Информационен лист

Височина
22 см.
Ширина
15 см.
Дебелина
5 см.
Тегло
630 гр.