• Нов
  • Нов

Брилянтната Биби

18,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Гери Дечева

Издателство: Peppermill Books

Година на издаване: 2024 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 304

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

,,Брилянтната Биби" е продължение на романа "Хотел Морал" две години събитията в него. За тези, които не са чели "Хотел Морал" няма да е невъзможно да се ориентират в събитията, вероятно и ще придобият представа за образите, но e възможно да има известно объркване, поради което ще бъде предложен, как да кажа, бърз преразказ на романа, ако е възможно изобщо, на страницата на издателството, както и обяснение кой кой е и какъв е.

Мирабел и Чимини, които се появяват в друга моя книга "Амантес аментес", ще се появяват и тук, но не е нужно читателят да е чел "Амантес аментес", събитията там нямат почти нищо общо с тези тук. Това книга в книга и ми се иска да кажа, че събитията в "книгата в книгата" ca измислица и плод на въображението ми, но за жалост не са, защото не бих могла да ги измисля. Те са точно такива, каквито бяха, но доста остъргани и шлифовани от още по-абсурдната истина, за да бъдат смилаеми за читателите с изтънчен вкус и непоносимост към малко по-остър език.

Всички се продаваме на този свят. Всеки продава това, което умее. И въпреки схващането на мнозина, че писателят трябва да раздава своя труд и да живее в мизерия, за да има вдъхновение да пише, аз не съм Гог, няма да си отрежа ухото, не за друго, а защото не пия абсент и най-вече, че нямам такъв талант. Книгата беше написана по настояване на всички, които бяха чели "Хотел Морал" и искаха продължение, а лично за мен, беше повод да разкажа книгата в книгата, което бях решила да не направя никога. Пожелавам ви емоционално пътуване с Блубел, Фабиан, Кео, Граф и новите лица на сцената, която този път е едно издателство, което Блубел отваря най-спонтанно и което е само фон на събитията. Пътуването с Мирабел в "книгата в книгата" няма как да не е емоционално. Благодаря ви, че държите тези човешки съдби в ръцете си.

- Гери Дечева

9786197758023

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.