• Нов
  • Нов

Десет хиляди живота

19,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Майкъл Пуър

Издателство: Кибеа

Година на издаване: 2019 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 440

Тегло: 520 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Първо живеем. После умираме. А после... получаваме нов шанс? Или – по-точно – десет хиляди шанса. Десет хиляди възможности да направим онова, „което трябва“. Да си отговорим на важните въпроси, да постигнем мъдрост, да се слеем с всичко навсякъде. 

Досега Майло е имал 9995 живота и разполага само с още пет, за да си заслужи място в космическата душа. Ако не се справи, е обречен да избледнее в нищото. Но всъщност Майло повече от всичко иска да остане завинаги в прегръдките на Смъртта. Или на Сузи, както той я нарича. Сузи не е просто любимата на Майло по време на престоите му в Отвъдното – тя е самата причина той да живее, докато се гмурва в поредното си прераждане, мечтаейки за деня, когато вече няма да е необходимо да се разделят. Романът е повече от велика любовна история: всяко пътуване на Майло от раждането до смъртта му осигурява допълнителни парченца от космическия пъзел – и ако успее да ги сглоби навреме, ще разбере какво е да си част от нещо, по-голямо дори от вечността.

Майкъл Пуър може да говори с животните. Понякога се грижи за коне и крави, когато фермерите отидат на почивка. Преподава в училище. Изпитва откачено привличане към водата и към жени с името Джанин. Умее да жонглира. И да кара сърф. Живее в Северозападна Индиана със съпругата си Джанин и с дъщеря си Джиана. Може да спре хълцането ви, като ви погледне в очите и ви изпее бойната песен на Университета в Охайо. 

9789544748357

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
14,5 см.
Дебелина
4 см.
Тегло
520 гр.