Небе за разказване

16,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Борислав Стоянов

Издателство: Фондация "Емили"

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици 

Брой страници: 72

Тегло: 134 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Борислав Стоянов е човек, посветил се на едно пластично изкуство – керамиката. Но кой знае защо през последните години пътят му все по-често го води към думите… И е естествено, че стиховете в тази първа негова книга носят отпечатъка на художническия му поглед.

„Небе за разказване” би могла да бъде наречена Книга за Копнежа – толкова очакване за любов и светлина, толкова нежност и надежда бликат от строфите на Борислав Стоянов. Те са безхитростни, чисти, непредвзети, и много, много искрени. Малко ли е това? Никак даже! Повярвайте – в небето на неговата поезия има много за разказване.”

– Валентина Радинска

Борислав Стоянов е роден през 1969 г. в София. От десетилетия твори в областта на керамиката, концептуалното и съвременното изкуство, има три самостоятелни изложби. Вдъхновят го природата, човешката същност и нейните проявления, дизайнът на формите, цветовете. За него изкуството е начин светът да се види с нови очи и да се измисли наново. Пише поезия, публикувал е в онлайн списанието на „Нова Асоциална Поезия“ и в сборника „Поезия срещу войната”

9786197425277

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
15 см.
Тегло
134 гр.