• Нов
  • Нов

Вечната песен (Кръв от Рая 3)

15,99 лв.
С вкл. данък

Автор: Джули Кагава

Издателство: Пробук

Издание: меки корици

Брой страници: 364

Тегло: 320 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Тя ще отмъсти!

Доскоро Алисън Секемото се измъчаше от въпроса – „човек или чудовище?”.

След смъртта на любимия ѝ Зийк, тя вече знае отговора: Чудовище!

Али ще прегърне своята студена вампирска страна, за да открие и ликвидира Сарен – вампирът-психопат, който е убил Зийк. Но следата е дълга и кървава, а Сарен е оставил много изненади за Али и спътниците ѝ – създателя ѝ Канин и кръвния ѝ брат Чакала. Тя води право към единственото място, което те трябва да защитят на всяка цена – последната зона без вампири на Земята –  Едем.

А Сарен е подготвил един последен, брутален шок за Али.

В един погубен свят, в който ничий живот не е свещен, а бившите съюзници могат да се обърнат срещу теб за секунди, Али ще изживее най-мрачните си дни. А ако успее, триумфът ѝ ще е краткотраен пред перспективата на вечното оцеляване сама.

 „Джули Кагава никога не ме разочарова с гения, извиращ от ума ѝ... Кагава има истински талант в създаването на силни женски образи.”

Nikki Ericksen - http://bookalicious.org/

„Тази книга ме накара да изпитам пълната палитра от емоции. Нямах търпение да я захвана след като прочетох предната част, но чакането си заслужаваше... Джули Кагава е МАЙСТОР! Имах очаквания за края на поредицата, но тя ги помете, надминавайки всичко, за което бих могла да мечтая като финал. Невероятна работа!“

Jillian Van Leer - http://www.yabookscentral.com/

„Това е фантастичен финал на поредицата. Наслаждавах се всяка минута, докато четях. Написана е толкова красиво за книга с толкова кръв... Бих препоръчала тази книга на всеки, дори и на хора, които не харесват вампири.”

9789542928799

Информационен лист

Височина
21 см.
Ширина
14 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
320 гр.