Talent Level 1 Student's Book

40,90 лв.
С вкл. данък

Издателство: Cambridge University Press

Година на издаване: 2018 г.

Брой страници: 144

Корици: меки

Тегло: 390 гр.

Клас : 5. клас,  6. клас,  7. клас

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Всеки обучаем има потенциала да постигне големи неща. Учебната система „Talent“ спомага за отключването на този потенциал с комбинация от езикови, житейски и академични умения и свежи, съвременни теми, подготвяйки учениците за по-нататъшно обучение, пътуване или работа. Всяко ниво от системата е подсигурено с до 25 документални видеа, които представят темите и показват езика в контекста.

Съвременните теми насърчават академичния дебат, предизвикват интереса и подкрепят критичното мислене на учениците. Страниците с литература в края на учебника са възможност учениците да се докоснат до световноизвестни тектове и автори като Чарлс Дикенс, Джейн Остин и Едгар Алън По. CLIL страниците предпоставят обучението да излезе извън рамките на езика и застъпват теми като: изкуство, наука, история и др.

Специално обозначени изпитни секции в учебника увеличават мотивацията и увереността на обучаемите. Системата подготвя студентите за редица международни изпити, включително Preliminary, B2 First (FCE), GCSE и IELTS. Ръководството за учителя съдържа над 120 страници с тестове на ниво, включително тестове за граматика, лексика и подготовка за изпити.

Учебната система по Английски език „Talent“ Level 1 на издателство „Cambridge University Press“ включва:

  1. Учебник
  2. Учебна тетрадка
  3. Книга за учителя
9781108465274