Ароматерапията

33,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Мария Шастийн

Издателство: Locus

Година на издаване: 2023 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 224

Тегло: 200 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

„Ароматерапията“ събира тайните на растенията и тяхното лечебно въздействие върху тялото, емоциите и ума!

Книгата, която държите в ръцете си, ще ви даде познание. За етеричните масла, неподозираното им влияние върху човешкото тяло и емоциите ни, за произхода на някои болки и за най-древните помощници на хората срещу тях.

Знаете ли, че някои растения могат да ни помогнат при главоболие, други – при възпаление, трети – за укрепване на имунитета? Чували ли сте, че при страх, отчаяние, стрес и дори при ревност ароматните масла могат да са ни от полза? Кое за каква – ще научите от страниците на тази книга. Тя ще ви помогне да си направите природна аптечка за първа помощ вкъщи.

Как етеричните масла могат да съберат природата в шишенце и да са уханната аптечка в джоба ни? Мария Л. Шастийн разказва. Ароматно четене!

Мария Л. Шастийн е сертифициран медицински специалист по ароматерапия с над двайсетгодишен опит в изучаването и приложението на етеричните масла. Автор е на поредицата от бестселъри по темата. Тя ни посочва пътя към един нов лечебен космос, разкриващ възможностите на алтернативната енергийна медицина.

9789547833791

Информационен лист

Височина
20 см.
Ширина
13 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
200 гр.