• Нов
  • Нов

Енциклопедия Австралийски цветни есенции

35,00 лв.
С вкл. данък

Автор: Иън Уайт

Издателство: Сребърно звънче

Година на издаване: 2015 г.

Издание: меки корици

Брой страници: 286

Тегло: 580 гр.

  Политика за сигурност

Сигурност на личните данни на физически лица

  Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

  Политика на връщане

Всеки артикул може да бъде върне в 14 дневен срок

Лекуването с цветни есенции е древно изкуство, познато на много култури. Цветята са безопасен и силен катализатор, от който всеки може да се възползва. Те не само носят яснота на съзнателния ум и развиват многобройни интуитивни способности, но и разсейват негативните убеждения и отключват нашите вродени положителни качества като любов, смелост и радост.

В "Австралийските цветни есенци" натуропатът Иън Уайт ни представя ясно и с любов петдесет цветни есенции от цяла Австралия, дава ни подробна информация за тяхното приготвяне и употреба за различни лечебни цели, както и показалец на болести с подходящите за тях есенции.

Тази богато илюстрована книга е най-пълният и задълбочен източник на информация по темата, издаван до момента. Написана е така, че да предостави на всеки нужните познания и увереност, за да използва тези есенции за здраве, хармония и благополучие.

Иън Уайт е уважаван лечител и учител в областта на невропатията и кинезиологията. Той прозилиза от дълъг род на природолечители и билкари.

9789548416160

Информационен лист

Височина
23 см.
Ширина
16 см.
Дебелина
2 см.
Тегло
580 гр.